Français | Nederlands | English
Aanbod van producten en oplossingen op maat

Copyburo heeft ervoor gekozen om te werken met een merk dat in de Europese top 5 staat: Konica Minolta.

Konica Minolta in het kort

Konica Minolta, dat professionele en moderne communicatie-oplossingen aanbiedt voor kantoren. Wij verkopen systemen, software en diensten voor de productie en het beheer van documenten.

Met onze producten en diensten wisten we ons als toonaangevend merk te positioneren in de kleine en middelmatige ondernemingen in Europa.

De multifunctionele Konica Minolta printers blijven de bedrijven verbazen, niet in het minst door hun afdrukkwaliteit met behoud van kleurechtheid, maar ook door hun betrouwbaarheid, een scansnelheid ver boven het gemiddelde, een aanpasbare schermweergave zowel op het niveau van het toestel als van de driver, en nog tal van andere voordelen.

Financiële aanpak op maat.

Soamen bepalen we de vorm en de duur van de financiering van het materiaal, die het best aansluit bij de behoeften en het beleid van uw bedrijf. Er bestaan verschillende financieringsformules zoals de aankoop, de leasing en de huur voor een periode van 36, 48 en 60 maanden.

Binnen het kader van een financiële leasing heeft de klant de mogelijkheid, om aan het einde van het lopend contract en door de aankoopoptie op te heffen, eigenaar te worden van het materiaal.Deze formule biedt u de mogelijkheid om uw kosten perfect de beheersen: u weet op voorhand welk vast bedrag u periodiek zult betalen.

Een huurcontract op haar beurt biedt u het voordeel van de flexibiliteit: met een dergelijk contract kunnen er op elk moment aanpassingen gebeuren.

Bovendien blijft uw balansoverzicht gezond omdat een huurcontract geen investering inhoudt.

Voorstelling van de producten.

Naast de omschrijvende en verklarende brochures over de toestellen, geven onze technici u met plezier een demonstratie in onze showroom en een antwoord op al uw technische vragen.We kunnen op afspraak ook een diepgaandere demonstratie geven in de showroom van onze leveranciers, waar ervaren adviseurs in diverse domeinen ter beschikking staan voor extra informatie.


Technische dienst

Een onderhoudscontract verzekert het onderhoud van al uw toestellen en ontlast u van alle zorgen. Levering, installatie, configuratie van de basisinstellingen, aansluiting op al uw werkposten, verbruiksartikelen zoals toners, onderhoud, reparatie en oplossen van problemen, wisselstukken, …kortom, het onderhoudscontract waarvoor CopyBuro garant staat, omvat alles met uitzondering van papier en nietjes. Onze dienst stockbeheer verzekert een dagelijkse aanvoer van alle mogelijke wisselstukken.

Onze technici zijn gekwalificeerd in elektromechanica en informatica, zodat zij alle mogelijke problemen kunnen oplossen. Omwille van de technologische complexiteit en evolutie, volgen zij voortdurend opleidingen en bijscholingen die gegeven worden door experten in de materie.

Binnen het kader van een onderhoudscontract volstaat een telefoontje voor een technische interventie binnen de 4 à 6 uren na uw oproep. Onze technici zijn eveneens rechtstreeks telefonisch bereikbaar voor al uw technische vragen.