Français | Nederlands | English

CopyBuro is een onderneming die sinds 1994 actief is op de markt van printoplossingen voor kantoren. Wij verkopen en onderhouden de producten van Konica Minolta, multifunctionele toestellen met geïntegreerde kopieerfunctie, printer, scanner en fax.

Voor de kwaliteit van onze dienstverlening zijn we vooral bekend en gerenommeerd in Brussel. Onafhankelijk van onze leveranciers, willen we ons positioneren als een partner in de buurt voor het verstrekken van een uitstekende service.

Om dit doel te bereiken werken we met een technische dienst bestaande uit geschoolde technici in de sector van de elektromechanica en de informatica, een snelle interventietermijn binnen 4 tot 8 uur, een belangrijke voorraad van reserveonderdelen om uw problemen zo snel mogelijk te kunnen oplossen, en een secretariaat dat elke dag tot uw dienst staat.

Onze missie : een duurzame relatie op lange termijn bouwen met onze klanten door hen een werkinstrument aan te reiken dat vergezeld is van een onberispelijke service en performante oplossingen die volledig voldoen aan hun behoeften.

Het profiel van onze klanten : verschillende dienstenorganisaties (KMO’s), BVBA’s, advocatenkantoren, architectenbureaus, scholen, agentschappen binnen de Europese Unie.

Konica Minolta

Konica Minolta

Konica Minolta is een dynamisch en innovatief bedrijf, dat staat voor inspirerende producten en diensten in de wereld van kopieertoestellen, faxen en printers.

Konica Minolta producten